Over Kroonluchters.com Den Bosch

 

Wie is het gezicht achter Kroonluchters.com in 's-Hertogenbosch?

De winkel in antieke kroonluchters in Den Bosch is inmiddels een begrip. Sander Bimmel is de drijvende kracht achter de winkel. Hij heeft jarenlange ervaring met de in- en verkoop van antieke kroonluchters en antieke spiegels. Zijn liefde voor het vak komt voort uit een fascinatie voor authentiek en handgemaakt vakwerk uit vervlogen tijden. ‘Elke kroonluchter is een uniek object met een eigen geschiedenis. Vakmensen hebben de pegels en frames van de kroonluchters vaak meer dan honderd jaar geleden met de hand gemaakt!’ 

Waar komen de kroonluchters en spiegels vandaan?

Onze kroonluchters en spiegels komen uit Frankrijk, België en Italië. Door onze goede contacten en directe inkoop zijn wij in staat om kroonluchters en spiegels tegen scherpe prijzen aan te bieden.

Is een antieke kroonluchter veilig?

Jazeker. Elke kroonluchter wordt volledig gerestaureerd en ondergaat een uitgebreide technische controle. Bedrading en de fittingen van onze antieke kroonluchters worden in de meeste gevallen vervangen. Hierdoor voldoen al onze kroonluchters die zich in de winkel bevinden aan de veiligheidseisen van deze tijd.

Is een antieke kroonluchter of een antieke spiegel geschikt voor een modern interieur?

Ja. Het bijzondere aan antieke kroonluchters en antieke spiegels is dat ze in elk interieur tot hun recht komen. Het overgrote deel van de verkochte kroonluchters gaat naar een modern interieur. Van herenhuizen tot moderne appartementen, van klassieke boerderijen tot nieuwbouwwoningen. De combinatie van hedendaags design en een antieke kroonluchter of 19e-eeuwse spiegel zorgt vaak voor een verassend mooi effect. In onze winkel in Den Bosch vindt u een ruime collectie antieke kroonluchters.