Service

 

Persoonlijk advies voor kroonluchters en spiegels

Het uitzoeken en ophangen van een antieke kroonluchter of antieke spiegel is maatwerk. Door onze jarenlange ervaring met kroonluchters en spiegels kunnen wij u van vakkundig advies voorzien. Dat doen wij graag in onze sfeervolle winkel in de binnenstad van Den Bosch. Heeft u vragen over een kroonluchter of spiegel die u op de site heeft gezien? Bel of mail ons dan gerust. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van informatie.

Bezorging & montage kroonluchter

Het is mogelijk om een antieke kroonluchter of antieke spiegel bij u thuis te bezorgen. Ook kunnen wij zorgen voor professionele montage van kroonluchters. Vraag even naar de voorwaarden.

Proefhangen van een kroonluchter

Wilt u zien of een kroonluchter uit de winkel net zo mooi in uw eigen huis staat? Wij bieden de mogelijkheid tot proefhangen. Vraag even naar de voorwaarden.

Zoekopdracht voor een kroonluchter of spiegel

Heeft u een duidelijk idee naar wat voor antieke kroonluchter of spiegel u zoekt? Maar vindt u het model niet in onze huidige collectie? Bel of mail ons dan voor een vrijblijvende zoekopdracht. Wij zijn vaak in het buitenland en wie weet vinden wij wat u zoekt.